Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 21:39

Άτυχος ο Ρούσσος | 2-2 και δοκιμές στο φιλικό

Άτυχος στο φιλικό με τον Πάγο ο ποδοσφαιριστής του Αγιαξ Σύρου, Γιάννης Ρούσσος. Υπέστη βαρύ διάστρεμμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Άτυχος στο φιλικό με τον Πάγο ο ποδοσφαιριστής του Αγιαξ Σύρου, Γιάννης Ρούσσος. Υπέστη βαρύ διάστρεμμα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Άτυχο φινάλε είχετο 2013 για τονποδοσφαιριστήτου Αγιαξ Σύρου, Γιάννη Ρούσσο, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στοφιλικό της ομάδας του με τον Πάγο, που έγινε προκειμένου να δοκιμαστούν κάποιοι νεαροί παίκτες.

Ο παίκτης του Αγιαξ υπέστη βαρύ διάστρεμμα, στο αριστερό πόδι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο της Σύρου, όπου στη διάγνωση που  έγινε δεν διαπιστώθηκε κάταγμα, αλλά ίσως χρειαστεί να μείνει περίπου ένα μήνα εκτός, καθώς ο παίκτηςτραυματίστηκε στο ίδιο πόδι που είχε υποβληθεί σε εγχείρηση. Μοιραία το φιλικό πέρασε σε δεύτερη μοίρα με το τελικό αποτέλεσμα πάντως να είναι 2-2. Τα γκολ για τον Πάγο πέτυχαν οι Μουλίδης και Χούρος, ενώ για την ομάδα του Γιώργου Ρούσσου, σκόραραν οι Ρούσσος Γ. και ένας από τους νεαρούς παίκτες που δοκιμάστηκαν.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares